Werken bij

Vacatures bij Jobse Groep

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Jobse Groep betekent werken in een dynamisch bedrijf met verschillende disciplines onder één dak. Allemaal verbonden met de woning- en utiliteitsbouw. Dagelijks zijn wij als team bezig met het inspecteren van woningen en het managen van projecten, door heel Nederland. Met de juiste mensen op de juiste plek zorgen wij iedere dag voor topprestaties. Op een professionele, plezierige en persoonlijke manier. Dat is wat ons onderscheidt en wat onze klanten zo waarderen. 

Wil jij lid worden van ons team? Dan moeten we daar maar eens werk van maken. Hieronder lees je hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet. 

Ontdek onze vacatures

Sollicitatieprocedure

 • Solliciteren

  01Solliciteren

  Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer eenvoudig online. Laat ons weten waarom jij bij Jobse Groep past en welke meerwaarde jij gaat bieden.

 • Contact

  02Contact

  Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature of wil je meer weten over Jobse Groep? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail.

 • Sollicitatiegesprek

  03Sollicitatiegesprek

  Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw achtergrond, ervaring en motivatie. Tevens krijg je de kans om meer over ons bedrijf en de functie te ontdekken.

 • Meeloopdag

  04Meeloopdag

  Om een goed beeld te krijgen van jouw potentieel in ons team, bieden we je de mogelijkheid om een dag mee te lopen. Zo ervaar je de dynamiek van Jobse Groep en ontmoet je direct jouw toekomstige collega's.

 • Welkom

  05Welkom

  Gefeliciteerd! Als alles positief verloopt, heten we je van harte welkom bij Jobse Groep. We kijken ernaar uit om samen successen te behalen en onze passie voor bouw en vastgoed met jou te delen. Je ontvangt alle benodigde informatie voor een vlotte start binnen ons bedrijf.

Max. 16,00MB
Max. 16,00MB

Heb je vragen over de vacature of wil je meer weten over Jobse Groep?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Marco Jobse

Algemeen Directeur | Oprichter en Partner
+31(0)6 13 75 93 23