Over ons
Werkwijze
Projecten
Ons team
Contact

Deze klanten gingen jou voor

Breda - Complete interne verbouwing vrijstaande woning

"Twee jaar geleden hebben we een huis gekocht dat grondig verbouwd moest worden. We hadden daarvoor bouwbegeleiding ingeschakeld. Gelukkig verscheen Patricia toen ten tonele. Zij ging direct heel voortvarend te werk. Ze benaderde aannemers en onderaannemers die heel snel een aantal dingen hebben opgepakt. Ze wist ook nog te bereiken dat dit voor een aantrekkelijke prijs gebeurde waardoor we enigszins binnen ons budget konden blijven. Ze heeft streng toegezien op de kwaliteit en de snelheid waarmee werklui hun opdrachten hebben afgeleverd. Tot op de dag van vandaag fungeert zij als intermediair tussen ons en de onderaannemers als we op gebreken in het huis stuiten. Zij reageert altijd snel en adequaat op vragen. Kortom: zij heeft veel regelwerk en zorgen bij ons weggenomen. Ze heeft verstand van zaken. Daarnaast is zij een fijn persoon. Zij is betrouwbaar, laagdrempelig, humoristisch. 

Wij kunnen Patricia van harte aanbevelen."

~ Josien ~

Breda - Interne verbouwing karakteristieke villa

"Patricia heeft zich vanaf het begin een bijzonder vriendelijke, betrouwbare en toegewijde partner getoond. Zij is enthousiast voor haar vak, kent de wegen in de bouwwereld en stelt haar kennis zonder terughoudendheid beschikbaar voor haar klanten. Zo bracht zij ons in contact met aannemer Van Son uit Kaatsheuvel. De aannemer leverde prima werk, netjes en altijd volgens afspraak. Patricia had daar een positieve rol in. Patricia luistert goed naar haar klanten en reageert daar adequaat op. Bij vragen of onzekerheden van onze kant was Patricia altijd bereikbaar, ongeacht dag en tijdstip. Elk probleem werd uiteindelijk opgelost. Ook de aftersale verloopt goed. Ze blijft te allen tijde bereikbaar, bij een vraag volgt direct een actie. Zo worden de laatste probleempjes uiteindelijk ook naar tevredenheid opgelost.

Bedankt Patricia en veel succes bij je toekomstige projecten!"

~ Rob Spruijt ~

Breda - Onderhoudswerkzaamheden karakteristieke woning

"Al een aantal keren gebruik gemaakt van de dienstverlening van Patricia Mol van Jobse Groep. Patricia heeft geholpen bij het oplossen van een vochtprobleem in een muur van ons huis. Dit bleek een vochtprobleem door slechte drainage in de tuin van onze buren. Patricia heeft de juiste bedrijven benaderd die ons van het probleem hebben geholpen. Recent hebben we waterschade in het plafond gehad na een flinke regenbui en Patricia schakelt dezelfde dag nog met een aannemer. En dat zelfs in het weekend. Heel fijn! Ik kan de dienstverlening dan ook zeker aanbevelen. Patricia is een topper en heeft verstand van zaken!"

~ Maaike Verhoef ~

Oosterhout - Modernisering vrijstaande woning

"Wij hebben via Jobse groep het asbest laten verwijderen uit ons net aangekochte huis en dit alles laten herstellen. 

Jobse groep middels Patricia Mol  heeft ons hierin prima bijgestaan met het zoeken naar goede mensen om dit uit te voeren. Het was een prima bedrijf voor de sanering van het asbest en de aannemer daar zijn we zeer content mee.

Wij bevelen Patricia en dit bedrijf zeker aan bij anderen."

~ Monique Ligtenberg ~

Lorem ipsum dolor

Breda - Grote interne verbouwing van karakteristiek herenhuis

"Everyone in Jobse Groep is very reactive and know a wide range of professionals in different areas you can need with your house. They are helpful with real advises and are available. Patricia Mol did a good job”

~ Familie Velt ~

Maak kennis met onze Projectmanager Patricia Mol die uw project van a tot z zal begeleiden.