Over ons
Werkwijze
Projecten
Ons team
Contact

OVER JOBSE GROEP

OVER JOBSE GROEP

Jobse Groep is opgericht in 2008 door Marco Jobse en is inmiddels uitgegroeid tot het stevige fundament van diverse gespecialiseerde, authentieke en succesvolle ondernemingen die actief zijn in de bouw- en vastgoedsector door heel Nederland.

Zo is Bouwinspecteurs Nederland (www.bouwinspecteurs.nl) een zelfstandig bedrijfsonderdeel waar jaarlijks meer dan 4.500 bouwtechnische keuringen, inspecties en schade-expertises worden uitgevoerd door vakkundige bouwinspecteurs.

Vervolgens is Bouwmanagers Nederland (www.bouwmanagers.nl) een zelfstandig bedrijfsonderdeel waar jaarlijks meer dan 120 onderhouds-, verbouw-, en nieuwbouwprojecten worden begeleidt van A t/m Z. Per project worden de nodige ontwerp- en bouwteams samengesteld en aangestuurd. Alles wordt in het werk gesteld om de klant een zorgeloos bouwproject te geven, met als eindresultaat een foutloze oplevering.

Het jongste bedrijfsonderdeel is Tradivilla Nederland (www.tradivilla.nl), waar vaste ontwerp- en bouwteams werken aan het bedenken, uitwerken en realiseren van nieuwbouw woningen voor particulieren met een eigen bouwkavel.

De bedrijfsonderdelen worden individueel of gezamenlijk ingezet op woning- en utiliteitsbouwprojecten in opdracht van particulieren, bedrijven en (overheids)instellingen door heel Nederland. 

Met ruim 10 jaar ervaring in de bouwsector en honderden gerealiseerde projecten, is onze passie voor bouwen alleen maar gegroeid. Met veel plezier denken, tekenen én rekenen wij met u mee. Dat ziet u terug in een soepel bouwproces en een hoogstaand eindresultaat.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk hier een aantal voorbeelden in het projectoverzicht. 

Meer weten?

Heeft u vragen over onze activiteiten? Bel gerust +31 76 503 18 96 of stuur een e-mail naar info@jobsegroep.nl.