Laurence Etienne

Projectmanager

Go build your dream. Dat was Laurence’ motivatie om in 2022 bij de Jobse Groep te beginnen als projectleider. Goede keuze, want aan bouwambities en droomprojecten bij ons geen gebrek. En hoe je iets moois neerzet, weet Laurence maar al te goed. Hij werkte namelijk meer dan tien jaar als interieurontwerper/account- en projectmanager waar hij zich bezighield met de inrichting van kantoren en scholen. Nu is Laurence dus ook betrokken bij de vormgeving van de buitenkant van zulke gebouwen. 

Laurence krijgt er energie van om zijn klanten door het totale bouwproces te loodsen. Hij adviseert, begeleidt en zorgt voor een goede planning. Daarbij communiceert hij glashelder. Hij vertaalt je wensen trouwens ook naar een realistisch 3D-ontwerp, waardoor je op voorhand al een levensecht beeld krijgt van het eindresultaat.  

Onze collega is graag onder de mensen, niet alleen bij Jobse. Hij brengt graag tijd door met gezin, familieleden en vrienden. Af en toe een weekendje naar het buitenland, maar ook voor feestjes en festivals is Laurence te porren. Ter compensatie van dat goede leven vindt onze sneakerverzamelaar dat hij iets vaker zou mogen sporten. Gelukkig is bouwen ook topsport.