Jozua van der Kleijn

Bouwinspecteur

Jozua is sinds 2020 een belangrijke kracht binnen ons team. Onze gedreven bouwinspecteur draait al wat jaren mee in de bouw. Na zijn bouwkundige opleiding leerde hij het vak in de praktijk bij een werkgever, maar hij heeft ook tien jaar een eigen onderhouds- en renovatiebedrijf gerund. Daarna werkte hij nog bij een lekdetectiebedrijf waar hij zonder hak- of breekwerk veel verschillende lekkages/vochtproblemen traceerde. 

Sinds Jozua bij ons werkt, heeft hij zich nóg verder ontwikkeld, door een combinatie van opleidingen en werkervaring. Als lid van Bouwinspecteurs Nederland voert hij bouwtechnische inspecties uit, bij aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten. Verder kunnen we melden dat hij alles weet van meerjarige verbouwingsplannen, endoscopische inspecties, NTA-installatiekeuringen, inspecties van zonnepaneelinstallaties en nog véél meer. 

Tennisliefhebber Jozua staat twee keer per week op de tennisbaan. Maar ook buiten de baan houdt hij van spanning. Hij bespant al sinds jaar en dag tennisrackets, ook die van profspelers. Maar de boog – en het racket – kan niet altijd gespannen zijn. Tegen een gezellig feestje en uitstapje op zijn tijd, dat laatste met het gezin, zegt Jozua dan ook geen nee.