George van Soest

Bouwinspecteur

George, onze collega uit Zeeland, was in het verleden zelfstandige in de bouw. In die rol maakte hij zichzelf tal van disciplines eigen en deed hij veel ervaring op. Vervolgens verbreedde hij zijn horizon met inspectiewerk. Na inspecties in de scheepvaart en verschillende andere industrieën, meerde hij in november 2020 aan bij Bouwinspecteurs Nederland/Jobse Groep. 

Sinds november 2020 houdt George zich bijna dagelijks bezig met het uitvoeren van bouwkundige keuringen, inspecties en expertises voor Bouwinspecteurs Nederland. Dit doet hij voornamelijk in de regio Zeeland/Brabant. En dat gaat behoorlijk voortvarend. Elke dag is anders en het contact met allerlei mensen, gecombineerd met de diversiteit van het vak, zorgen ervoor dat George zich hier als een vis in het water voelt. Fit for the job, zogezegd. 

Buiten zijn werk blijft hij fit door regelmatig te voetballen of hardlopend kilometers te verslinden. En natuurlijk mag socializen met vrienden ook niet ontbreken voor de altijd nuchtere George.