Verduurzaming

Duurzaamheid in
bouw en vastgoed

Duurzame realisaties met behulp
van gedreven experts

Verduurzaming van gebouwen is tegenwoordig geen luxe meer, maar een slimme en noodzakelijke keuze. Bij Jobse Groep snappen we dat elk gebouw uniek is en specifieke aanpassingen vereist voor optimale verduurzaming. Dat vraagt dus om een aanpak op maat. Ons team van deskundige energieprestatieadviseurs voert gedetailleerde inventarisaties uit om een op maat gemaakte aanpak te creëren. Vanuit deze inventarisatie ontwikkelen we een verduurzamingsplan. En betrekken we gespecialiseerde partners uit ons netwerk om de maatregelen, zoals isolatie en de installatie van zonnepanelen, uit te laten voeren. Wij zorgen dat jouw pand klaar voor de toekomst is.  

 • Advies
  Advies

  Onze experts voorzien je met gespecialiseerde gebouwkennis van deskundig verduurzamingsadvies. Ze voeren uitgebreide inspecties uit en ontwikkelen op maat gemaakte plannen om de duurzaamheid van jouw pand te verbeteren. Met onze begeleiding zorg je ervoor dat je de juiste stappen zet om je pand te verduurzamen en tegelijkertijd kosten te besparen. 

 • Begeleiding
  Begeleiding

  Wij begeleiden je door het hele verduurzamingsproces, van inspectie tot uitvoering. Ons coördineert en koppelt je aan gespecialiseerde partners om ervoor te zorgen dat de verduurzamingsmaatregelen soepel en veilig worden geïmplementeerd. We nemen je alle zorg uit handen. 

 • Ontwerp van één <br>verantwoordelijke bron
  Ontwerp

  Creatieve en functionele uitwerking van ideeën om een tastbaar plan te creëren voor bouw- en ontwikkelingsprojecten. 

Investeren in de toekomst van wonen en werken Investeren in de toekomst van wonen en werken Investeren in de toekomst van wonen en werken

Investeren in de toekomst van wonen en werken

Onze expertise in advies, ontwerp en begeleiding helpt je bij het realiseren van energie-efficiënte en milieuvriendelijke projecten. We dragen bij aan een groenere toekomst van de bebouwde omgeving.  

 • Energie-efficiëntie en -optimalisatie 
 • Certificering en naleving 
 • Verduurzamingsplannen op maat 
Waardeversterking door een energielabel

Het energielabel voor gebouwen is essentieel in vastgoed en bouw. Het geeft informatie over energieprestaties en helpt kopers en huurders om goede beslissingen te nemen. Een pand met een goed energielabel heeft een hogere waarde. En de waarde van een energielabel wordt steeds groter. Steeds meer partijen eisen het. Zullen wij het voor je regelen?   

Wij regisseren je volledige bouwproject

 • Kennismaken

  01Kennismaken

  Tijdens een telefonisch gesprek heb je alle ruimte om je wensen uit te leggen en vragen te stellen. Wij leggen uit hoe we werken en plannen een afspraak met je in. 

 • Adviesgesprek

  02Adviesgesprek

  Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs gaan we dieper op je plannen en wensen in. Dat gesprek is bij ons op kantoor of bij je thuis, wat jij wilt. In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden ten aanzien van je project. 

 • Offerte

  03Offerte

  Na het adviesgesprek vertalen we jouw wensen naar een heldere en transparante offerte. Zonder kleine letters en moeilijk te interpreteren omschrijvingen. Lekker duidelijk, daar houden we van. 

  Als jij akkoord geeft op onze offerte, plannen we het werk in en gaan we van start! 

 • Solliciteren

  04Solliciteren

  Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer eenvoudig online. Laat ons weten waarom jij bij Jobse Groep past en welke meerwaarde jij gaat bieden.

 • Contact

  05Contact

  Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature of wil je meer weten over Jobse Groep? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail.

 • Sollicitatiegesprek

  06Sollicitatiegesprek

  Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw achtergrond, ervaring en motivatie. Tevens krijg je de kans om meer over ons bedrijf en de functie te ontdekken.

 • Meeloopdag

  07Meeloopdag

  Om een goed beeld te krijgen van jouw potentieel in ons team, bieden we je de mogelijkheid om een dag mee te lopen. Zo ervaar je de dynamiek van Jobse Groep en ontmoet je direct jouw toekomstige collega's.

 • Welkom

  08Welkom

  Gefeliciteerd! Als alles positief verloopt, heten we je van harte welkom bij Jobse Groep. We kijken ernaar uit om samen successen te behalen en onze passie voor bouw en vastgoed met jou te delen. Je ontvangt alle benodigde informatie voor een vlotte start binnen ons bedrijf.

Onze projecten

 • 2-onder-één-kapwoning in Breda

  Ontdek ons nieuwste project: de verbouwing van een 2-onder-één-kapwoning in Breda! Het begon allemaal met de wens van de opdrachtgever om de woning te moderniseren en aan te passen aan hun eigen smaak en wensen. Met ons toegewijde team hebben we het volledige ontwerpproces verzorgd, van het bouwkundig ontwerp tot het interieurontwerp en het licht/elektraplan. Nu bevindt het project zich in de fase van realisatie, waarbij we bezig zijn met het bouwtechnisch tekenwerk en de samenstelling van het bouwteam. We zijn enthousiast om te zien hoe deze visie tot leven komt! Blijf op de hoogte voor updates over de voortgang van dit bijzondere project.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk onze gehele overzicht van veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Veelgestelde vragen

Samen met ons je bouwproject vormgeven?

We vertellen je graag over de mogelijkheden voor de verduurzaming van jouw droomproject.

Marco Jobse

Algemeen Directeur | Oprichter en Partner
+31(0)6 13 75 93 23