Verbouwing

Verbouwing

Efficiënte renovaties met expertise

Bij Jobse Groep houden we van teamwork. Dat maakt dat jouw bouwproject soepel en efficiënt verloopt. Elk teamlid brengt zijn of haar eigen expertise in en dat is zonder meer een grote plus bij complexe renovaties, zoals die van monumentale panden. We regelen de details, van wetten en regelgeving tot ontwerpafstemming. En stellen onszelf de vraag: kunnen we dat prachtige architecturale concept binnen de constructieve grenzen realiseren? Onze aanpak zorgt voor naadloze coördinatie, vanaf de eerste schets tot het eindresultaat.  

 • Advies
  Advies

  Bij Jobse Groep bieden we persoonlijk verbouwingsadvies op maat. We luisteren naar jouw wensen, stellen een duidelijk plan op en begeleiden je van ontwerp tot uitvoering. Ons doel is om jouw verbouwing efficiënt te laten verlopen en een schitterend eindresultaat te leveren. De Jobse Groep laat jouw verbouwing slagen!

 • Begeleiding
  Begeleiding

  Bij Jobse Groep bieden we professionele begeleiding bij jouw verbouwingsproject. Onze projectmanagers staan klaar om je door elke fase te leiden, van planning en ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. We zorgen voor een soepele coördinatie en houden altijd een oog op de voortgang, zodat jouw verbouwing stressvrij en in het juiste tempo verloopt. 

 • Ontwerp
  Ontwerp

  Bij Jobse Groep gaan we voor een perfect ontwerp van jouw verbouwingsproject. We luisteren naar jouw visie en behoeften en werken nauw met jou - en eventuele andere partijen - samen om het ideale ontwerp te creëren. Ons team mixt creativiteit en functionaliteit om jouw droomruimte tot leven te brengen. Op en met ons kun je (ver)bouwen!

Alles in één bouwservice bij Jobse Groep

Alles in één bouwservice bij Jobse Groep

Onze persoonlijke aanpak begint met advies op maat, waarbij we naar jouw wensen luisteren en een helder plan opstellen. Van ontwerp tot uitvoering, wij begeleiden jouw verbouwingsproject met als doel efficiëntie en een schitterend eindresultaat te leveren. Onze creativiteit en functionaliteit komen samen in het perfecte ontwerp, waarbij we jouw visie tot leven brengen. Met professionele begeleiding en nauwgezette coördinatie zorgen we voor een stressvrije en tijdige realisatie. Bij Jobse Groep maken we jouw verbouwing tot een succes!

Wij regisseren je volledige verbouwingsproject

 • Kennismaken

  01Kennismaken

  Tijdens een telefonisch gesprek heb je alle ruimte om je wensen uit te leggen en vragen te stellen. Wij leggen uit hoe we werken en plannen een afspraak met je in. 

 • Adviesgesprek

  02Adviesgesprek

  Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs gaan we dieper op je plannen en wensen in. Dat gesprek is bij ons op kantoor of bij je thuis, wat jij wilt. In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden ten aanzien van je project. 

 • Offerte

  03Offerte

  Na het adviesgesprek vertalen we jouw wensen naar een heldere en transparante offerte. Zonder kleine letters en moeilijk te interpreteren omschrijvingen. Lekker duidelijk, daar houden we van. 

  Als jij akkoord geeft op onze offerte, plannen we het werk in en gaan we van start! 

Onze projecten

 • 2-onder-één-kapwoning in Breda

  Ontdek ons nieuwste project: de verbouwing van een 2-onder-één-kapwoning in Breda! Het begon allemaal met de wens van de opdrachtgever om de woning te moderniseren en aan te passen aan hun eigen smaak en wensen. Met ons toegewijde team hebben we het volledige ontwerpproces verzorgd, van het bouwkundig ontwerp tot het interieurontwerp en het licht/elektraplan. Nu bevindt het project zich in de fase van realisatie, waarbij we bezig zijn met het bouwtechnisch tekenwerk en de samenstelling van het bouwteam. We zijn enthousiast om te zien hoe deze visie tot leven komt! Blijf op de hoogte voor updates over de voortgang van dit bijzondere project.

 • Nieuw project in Breda

  Ons nieuwste project in Breda is in volle gang en we kunnen niet wachten om een glimp te delen van wat we tot nu toe hebben bereikt. Vooral de achterzijde van het gebouw straalt met het prachtige wood-up design. 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk onze gehele overzicht van veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Veelgestelde vragen

Samen met ons je verbouwingsproject vormgeven?

We vertellen je graag over de mogelijkheden voor jouw verbouwing.

Marco Jobse

Algemeen Directeur | Oprichter en Partner
+31(0)6 13 75 93 23