Onderhoud

Onderhoud

Langdurig pandbehoud met het beste onderhoud

Iets moois bouwen is één ding. Zorgen dat een pand langdurig in topconditie blijft, is een tweede. Onderhoud je een pand niet goed, dan kan dat flinke nadelige gevolgen hebben. Instortingen, lekkages en betonrot, om maar een paar mogelijkheden te noemen. Bij Jobse zijn we buitengewoon bedreven in goed onderhoud van jouw kostbare pand. Met meer dan 15 jaar ervaring in deze tak van sport geven we jouw bezit de aandacht die het verdient en nodig heeft. 

 • Advies
  Advies

  Een goed onderhouden pand is de sleutel tot woon- of gebruikscomfort, duurzaamheid en waardebehoud. Een regelmatige inspectie is enorm nuttig om de staat van je pand te beoordelen. Zie het als een soort apk of halfjaarlijkse tandartscontrole. Door kort op de bal te spelen, voorkomen we vervelende verrassingen en kunnen we je op maat adviseren over de vervolgstappen.

 • Begeleiding op maat
  Begeleiding

  De Jobse Groep begeleidt je in elke stap van het onderhoudsproces. Onze mensen pakken graag de regie als het gaat om inspecties, reparaties en renovaties. Laat ons maar doen waar we goed in zijn, dan kun jij je concentreren op de dingen die jij leuk vindt. Wij vertalen jouw wensen naar een topresultaat.

Investeren in de toekomst van wonen en werken Investeren in de toekomst van wonen en werken Investeren in de toekomst van wonen en werken

Investeren in de toekomst van wonen en werken

Onze expertise in advies, ontwerp en begeleiding helpt je bij het realiseren van energie-efficiënte en milieuvriendelijke projecten. We dragen bij aan een groenere toekomst van de bebouwde omgeving.  

 • Energie-efficiëntie en -optimalisatie 
 • Certificering en naleving 
 • Verduurzamingsplannen op maat 
Waardeversterking door een energielabel

Het energielabel voor gebouwen is essentieel in vastgoed en bouw. Het geeft informatie over energieprestaties en helpt kopers en huurders om goede beslissingen te nemen. Een pand met een goed energielabel heeft een hogere waarde. En de waarde van een energielabel wordt steeds groter. Steeds meer partijen eisen het. Zullen wij het voor je regelen?   

Onze projecten

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk onze gehele overzicht van veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Veelgestelde vragen

Heeft jouw pand onderhoud nodig?

We vertellen je graag over de mogelijkheden voor het landurig onderhouden van jouw pand.

Marco Jobse

Algemeen Directeur | Oprichter en Partner
+31(0)6 13 75 93 23