Nieuwbouw

Nieuwbouw

De maatwerkoplossing voor
jouw nieuwbouwproject

Bij Jobse Groep staan we klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van jouw nieuwbouwdromen. Ons gedreven team begrijpt de complexiteit van nieuwbouwprojecten en zorgt ervoor dat elk detail klopt. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of een speciaal project; we bieden maatwerkoplossingen om jouw visie tot leven te brengen. We combineren expertise met innovatief ontwerp en moderne bouwtechnieken om duurzame, functionele en fraaie resultaten te leveren. 

 • Advies
  Advies

  Onze adviseurs en ontwerpers staan klaar om je te voorzien van deskundig nieuwbouwadvies. Ze helpen je bij het plannen en ontwikkelen van jouw nieuwbouwproject, van het selecteren van materialen tot het inschatten van budgetten. Met hun expertise ben je verzekerd van een solide start voor een succesvolle nieuwbouw.

 • Begeleiding
  Begeleiding

  Wij begeleiden je door het hele nieuwbouwproces, van ontwerp tot oplevering. Onze projectmanagers zorgen voor nauwkeurige coördinatie en samenwerking met zelfstandige bouwpartners, waardoor de nieuwbouw soepel verloopt. Laat de bouw maar aan ons over.

 • Ontwerp
  Ontwerp

  Een nieuwbouwproject start niet bij de fundering. Het begint bij een innovatief en realistisch ontwerp. Ons ontwerpteam combineert een esthetische visie met praktische uitvoerbaarheid, wat resulteert in unieke, functionele ontwerpen die jouw nieuwbouwproject tot leven brengen. Van concept tot realisatie zorgen we voor een nieuwbouwervaring die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

Investeren in de toekomst van wonen en werken Investeren in de toekomst van wonen en werken Investeren in de toekomst van wonen en werken

Investeren in de toekomst van wonen en werken

Onze expertise in advies, ontwerp en begeleiding helpt je bij het realiseren van energie-efficiënte en milieuvriendelijke projecten. We dragen bij aan een groenere toekomst van de bebouwde omgeving.  

 • Energie-efficiëntie en -optimalisatie 
 • Certificering en naleving 
 • Verduurzamingsplannen op maat 
Waardeversterking door een energielabel

Het energielabel voor gebouwen is essentieel in vastgoed en bouw. Het geeft informatie over energieprestaties en helpt kopers en huurders om goede beslissingen te nemen. Een pand met een goed energielabel heeft een hogere waarde. En de waarde van een energielabel wordt steeds groter. Steeds meer partijen eisen het. Zullen wij het voor je regelen?   

Wij regisseren je volledige bouwproject

 • Kennismaken

  01Kennismaken

  Tijdens een telefonisch gesprek heb je alle ruimte om je wensen uit te leggen en vragen te stellen. Wij leggen uit hoe we werken en plannen een afspraak met je in. 

 • Adviesgesprek

  02Adviesgesprek

  Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs gaan we dieper op je plannen en wensen in. Dat gesprek is bij ons op kantoor of bij je thuis, wat jij wilt. In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden ten aanzien van je project. 

 • Offerte

  03Offerte

  Na het adviesgesprek vertalen we jouw wensen naar een heldere en transparante offerte. Zonder kleine letters en moeilijk te interpreteren omschrijvingen. Lekker duidelijk, daar houden we van. 

  Als jij akkoord geeft op onze offerte, plannen we het werk in en gaan we van start! 

Onze projecten

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk onze gehele overzicht van veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Veelgestelde vragen

Meer informatie nodig over jouw nieuwbouwproject?

We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Marco Jobse

Algemeen Directeur | Oprichter en Partner
+31(0)6 13 75 93 23