Diensten

Onze diensten

Ontdek onze expertises

Vertrouw op onze expertise. Laten we samen de visie van jouw project realiseren, stap voor stap, van ruwe schets naar verbluffend eindresultaat. Bouwen is bij ons geen werk; het is een verhaal, en dat verhaal begint bij Jobse Groep. Hieronder vind je onze verschillende diensten. 

Architecten en Projectmanagers

Architecten en Projectmanagers

Architecten en ontwerpers bij Jobse Groep zijn creatieve professionals die zich bezighouden met het ontwerpen van gebouwen en ruimtes. Ze combineren esthetische visie met technische expertise om functionele, duurzame en aantrekkelijke ontwerpen te creëren. Hun werk omvat het luisteren naar de behoeften van klanten, het ontwikkelen van concepten, het maken van bouwtekeningen en het begeleiden van het bouwproces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan alle vereisten voldoet.

Projectmanagers bij Jobse Groep zijn verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van bouwprojecten van begin tot eind. Ze zorgen voor een soepele uitvoering van het project binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten, terwijl ze de kwaliteit en veiligheid handhaven. Dit omvat het plannen van resources, het aansturen van teams, het communiceren met belanghebbenden en het oplossen van eventuele problemen die zich tijdens het project voordoen. Hun doel is om ervoor te zorgen dat het project succesvol wordt afgerond en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

 • Onderhoud
  Onderhoud
 • Verbouwing
  Verbouwing
 • Duurzaamheid in<br> bouw en vastgoed
  Verduurzaming
 • Nieuwbouw
  Nieuwbouw
Bouwinspecteurs en Energieprestatieadviseurs Bouwinspecteurs en Energieprestatieadviseurs

Bouwinspecteurs en Energieprestatieadviseurs

Bouwinspecteurs bij Jobse Groep zijn verantwoordelijk voor het secuur uitvoeren van gedetailleerde bouwtechnische keuringen, inspecties en (schade-)expertises. Ook worden ze ingezet bij het uitvoeren van opleveringskeuringen en meerjarenonderhoudsplanningen. Ook de meer gespecialiseerde inspecties worden uitgevoerd, zoals: blowerdoortesten, thermografie en lekdetectie. 

Energieprestatieadviseurs bij Jobse Groep bieden deskundig advies over energie-efficiëntie en duurzaamheid van woningen en utiliteitsgebouwen. Ze voeren analyses uit om de energieprestaties van gebouwen te beoordelen, identificeren mogelijkheden voor verbetering en bieden strategieën om energieverbruik te verminderen. Hun doel is om klanten te helpen bij het optimaliseren van de energieprestaties van hun gebouwen en het voldoen aan relevante regelgeving en normen.

Bouwkundige keuring

Wij inspecteren het gehele pand op de bouwkundige staat. Vaak doen we dit als je overweegt een pand te kopen. Als je wilt kunnen we de bouwkundige keuring uitbreiden met aanvullend advies over verduurzaming- en verbouwingsmogelijkheden. 

Vanaf € 375,- inclusief BTW (tot 100m2)

Energielabel

Een energielabel geeft veel informatie over de energieprestaties van je pand. Wij kunnen dat voor je regelen en een energielabel registreren. Dit is een belangrijk instrument als je een pand wilt kopen. Als je wilt, kunnen we je ook adviseren over hoe je je pand verder kunt verduurzamen. 

Vanaf € 265,- inclusief BTW (tot 100m2)

Onze projecten

Samen met ons je bouwproject vormgeven?

We vertellen je graag over de mogelijkheden voor de verduurzaming van jouw droomproject.

Marco Jobse

Algemeen Directeur | Oprichter en Partner
+31(0)6 13 75 93 23